Kom i form til cyklingen med en juicekur

juice-kur
Det sker for de fleste af os, at vi tager nogle kilo på hen over vinteren. Hvis du holder af at cykle, kan det føles meget tungere at skulle i gang med at cykle, hvis du er blevet lidt større. Det kan derfor være en god ide, at du tager en juicekur for at tabe nogle af kiloene. Når du føler dig lettere i sadlen, vil det også være meget nemmere for dig at komme i gang med cykelsæsonen. Du kan læse meget mere på juicekuren.dk. Navnet juicekur siger næsten det hele. Det er en kur, hvor du kun må drikke juice. Det kan lyde som noget, hvor det kan være svært at blive mæt, men når du er på juicekur, er det selvfølgelig ikke juicen nede fra supermarkedet, som du drikker. Det er juice, som du selv presser. Når du selv presser juicen, kan du sørge for, at der er masser af grøntsager i dem. Når du skal på juicekur, skal du nemlig drikke juice i forholdet 80/20 mellem grøntsager og frugt. 80 % skal altså være grøntsager, mens 20 % skal være frugt. En juicekur går derfor langt fra ud på at bælle tre liter appelsinjuice, men er noget, hvor du også får en masse grøntsager.

Vigtigt at få renset ud

Når du skal i gang med at cykle, er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke sulter dig selv. Det vil slet ikke være en god start på cykelsæsonen, selvom det selvfølgelig gør, at du kommer til at tabe dig. En juicekur handler dog ikke om at være sulten. Den handler om at give din krop det, som den har brug for af vitaminer, mineraler og andre gode ting. Det kan du gøre, når du laver juice på en række forskellige frugter og grøntsager. Det er godt at få renset kroppen ud. Juicekuren er også med til at fjerne en masse affaldsstoffer fra din krop. Det kan også være rigtig rart, når du skal i gang med at cykle igen.

Disse frugter og grøntsager kan du bruge til din juice

Der er mange forskellige grøntsager og frugter, som du kan bruge til din juice. Du vil blive overrasket over, hvor nemt det er at få en række forskellige frugter og grøntsager til at smage godt sammen. Det er altid en god ide at have rigeligt med æbler og appelsiner, når du er på juicekur. De kan peppe enhver juice op. Derudover kan du også eksperimentere med at bruge for eksempel rodfrugter i din juice. Det kan være gulerødder eller rødbeder. Du kan også prøve at bruge grønkål eller bladselleri i juicen. Når det kommer til at lave juice på grøntsager, er der faktisk ingen begrænsninger overhovedet. Du kan prøve alle grøntsager af og se, om det bliver godt. Grøntsager indeholder generelt meget vand, og de er derfor gode at lave juice på. Det er derfor nemt at eksperimentere med de forskellige typer. Spinat og agurk er for eksempel nogle grøntsager, som det er en god ide at forsøge med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *