Historien om Taarnby Cykler strækker sig mange år tilbage i tiden. Cykelmærket Taarnby er kendt af både store og små, og unge som gamle. Kvaliteten af de dansk designede og udviklede cykler er stadig i top. I 2006 overtog HF Christiansen A/S Taarnby sammen med en række andre kendte cykelmærker fra CycleVision A/S. HF Christiansen A/S er Danmarks største grossister indenfor cykler. Taarnby-cykler.dk eksisterede frem til 2014, hvor domænet blev opgivet. På det tidligere website stod der følgende om Taarnby Cykler:

2007

Om Taarnby Cykler Taarnby cykler er designet til lidt af hvert. Dansk design og knivskarp kvalitet gør ikke alene cyklerne modstandsdygtige i det skiftende danske vejr, men forener desuden elegance med funktionel form. Udvalget er lige så varieret, som de mange detaljer påden enkelte model. Uanset dit behov, så har Taarnby en cykel, der matcher. Også på prisen matcher vi. Taarnby sætter en ære i at leve op til kravet om kvalitet for alle pengene. Du betaler for det, du får – og ikke én krone mere. Taarnby cykler udvikles og produceres af CycleVision a/s.

2008

Opskriften på en god cykeloplevelse Taarnby cykler er designet til lidt af hvert. Dansk design og knivskarp kvalitet forener elegance med funktionel form. En Taarnby cykel er skabt til enhver cykeloplevelse i det skiftende danske vejr og terræn. Brug din Taarnby cykel i byen, på landet, i skoven eller ved vandet, brug den til og fra arbejde eller skole, i fritiden og på ferie, til små og lange cykelture alene eller sammen med familie og venner. Og brug cyklen alle fire årstider fx ad Danmarks mere end 11.000 km skiltede og smukke cykelruter, der bare venter på at blive taget i brug af dig og din nye Taarnby cykel.

2012

Om Taarnby Taarnby har kvaliteten i højsædet, når cyklerne designes. Men også farverne spiller en stor rolle. Det gør det også for de små poder og de trendy pre-teens – og en god cykeloplevelse starter med den rigtige cykel. Derfor har vi designet vores cykler, så de passer til det enkelte behov. Geometrierne er tilpasset, og alle modeller har en helt særlig udstråling. En Taarnby cykel er skabt til at blive brugt i det danske vejr og terræn – uanset om du udforsker skovens stier eller cruiser rundt i byen.

I dag

www.taarnby-cykler.dk er i dag en shoppingportal hvor vi samler de kendte cykelmærker og cykelhjelme mm. fra store anerkendte cykelshops eller cykelbutikker på nettet. Vi udgiver desuden artikler om alle emner, der vedrører cykling og beslægtede emner. Taarnby-cykler.dk ejes og drives af private og har i dag ikke noget med HF Christiansen A/S at gøre.

Vi støtter Savetheglobe