Showing 1–24 of 1052 results

Hvis du er stødt på Scott cykler før, så er du sikkert allerede klar over, at her er der tale om at mærke, som producerer cykler i en fantastisk kvalitet. Scott cykler er velegnede til både de professionelle ryttere såvel som til de private cyklister, som elsker en frisk cykeltur, eller som bare gerne vil komme bekvemt og sikkert fra A til B.

Er du dog ikke stødt på Scott cykler før, så bør du læse med herunder. Her kan du nemlig blive klogere på dette innovative brand med fokus på udvikling, som har en lang og traditionsrig historie bag sig.

De kendte og populære MTB fra Scott

Mærket Scott har igennem tiden lavet mange fantastiske cykler, men de er især kendt for deres populære MTB-modeller. Scott var nemlig den første producent, som formåede at skabe et helt cykelstel i det fjerlette carbon. Derved bragte de fornyede styrke ind i konstruktionen af cyklen, og de endte dermed ud med en cykel, der kunne når over de største udfordringer på mountainbikestierne med en høj fart.

Faktisk var dette design så velskabt, at det i dag ikke er udgået, selvom cykelmodellen i carbon er fra 1995 – i stedet er det gået hen og er blevet en sand klassiker. Modellen har igennem tiden vundet flere mesterskaber i på mountainbikebanerne rundt i verden, hvormed cabon-stellet efterhånden rummer mange gode historier.

I dag er det muligt at få Scott mountainbikes inden for enhver kategori i sporten. Så hvad enten du er til trail, downhill, enduro eller touring, så er du i absolut gode hænder med MTB-cyklerne fra Scott.

Scott har en cykel til alles behov

Hvis du søger en ny cykel, så kan du helt sikkert finde en cykel, som dækker dine personlige behov, blandt Scotts sortiment. Igennem årene har mærket skabt en lang række af forskellige modeller, sådan at du kan få lige præcis den cykel, som opfylder dine ønsker bedst. Du kan finde både herre- og damecykler, såvel som børnecykler fra Scott til alt fra landevejscykling til bykørsel.

Scott har ligeledes en lang tradition for udviklingen af professionelle cykler, hvilket har sat sine spor i de materialer, som alle deres cykler udføres i såvel som i den teknologi og innovation, som kendes fra cyklerne.

Lad os her på siden derfor hjælpe dig med at finde dig en ny cykel fra Scott, hvis du ønsker en kvalitetscykel med et innovativt og professionel design – uanset om det et til byen, landevejene eller mountainbikestierne.

Tilbud
14.999,00 DKK
25.999,00 DKK
Tilbud
20.999,00 DKK
Tilbud
22.399,00 DKK
29.999,00 DKK
Tilbud
12.999,00 DKK
14.999,00 DKK
Tilbud
17.999,00 DKK
Tilbud
17.999,00 DKK
26.999,00 DKK
26.999,00 DKK
15.999,00 DKK