Showing 1–24 of 865 results

Find den rette børnecykel

Der er et kæmpe udvalg af børnecykler, og hos Taarnby Cykler har vi samlet nogle af markedets bedste mærker. På vores side kan du se en bred vifte af børnecykler fra forskellige forhandlere – hvad end du søger en løbecykel, en trehjulet eller den første tohjulede, så kan vi hjælpe dig på vej!

Når du skal finde en børnecykel, er det ikke ”bare” en cykel – det er værktøjet til en vigtig milepæl i dit barns liv og starten på en lang række barndomsminder. Find den perfekte børnecykel her på siden.

Tilbud
2.899,00 DKK
Tilbud
18.899,00 DKK
3.799,00 DKK
3.799,00 DKK
Tilbud

De første skridt

At lære at cykle er ligesom at lære at gå – man glemmer det aldrig, og det gør det nemmere at komme rundt. Men cykling er ikke bare en praktisk egenskab. Når først man har knækket koden og kan styre cyklen, er det en nem måde for barn såvel som voksen at få motion.

En børnecykel giver anledning til læring, men også samvær mellem voksen og barn. Det er oftest forældre, der lærer børnene at cykle, og således opstår en naturlig mulighed for at bruge kvalitetstid med sit barn. Før man ved af det, kører man ud i det blå, side om side på nye eventyr. Ydermere giver cyklen en bedre balance, og hvem ved? Med den rigtige tilgang kan det være grundlaget for mange års sjov og fornøjelse, der forhåbentlig strækker sig helt ind i voksenlivet!

Når man er barn, kommer læring bedst med leg. Derfor har vi hos Taarnby cykler et stort udvalg af børnecykler fra diverse forhandlere, så du kan finde lige præcis den form, farve og størrelse, der vil lade leg og læring gå hånd i hånd! De er selvfølgelig beregnede til det danske vejr, og der kan læses mere om den individuelle børnecykel hos dennes forhandler.

Den første frihed

Børnecyklen er barnets første smag på frihed. De er ikke længere lige så afhængige af, at forældrene kan køre, men får mulighed for selv at spænde hjelmen og bevæge sig rundt i nærområdet. Det kan måske virke skræmmende, at lade sit barn gå på den måde, men det er et vigtigt skridt i at vokse op.

En børnecykel er desuden en mulighed for barnet at socialisere – det er nemt at køre rundt på vejen og hente sine venner, for at køre på gruppeture, og der er pludselig ikke så langt til fodboldbanen.

Det er selvfølgelig vigtigt, at man sørger for at snakke med sit barn om trafiksikkerhed. Men børn er kloge, og hvis forældrene viser sig som gode eksempler og lærere, skal man ikke bekymre sig. Med en flot og kvalitetssikker børnecykel får barnet både et ansvar for dem selv og deres ejendom, samt mulighed for at udforske en lille del af verden på egen hånd.

Hvem skal bruge hvilken cykel?

Der er mange typer og kategorier af børnecykler, og det kan virke uoverskueligt. Men her er en lille guide til, hvordan man finder den ideelle cykel til sit barn.

Løbecyklen er ofte barnets første egen oplevelse med en børnecykel – cyklen har ingen pedaler, men bevæger sig fremad ved hjælp af benkraft, som navnet også antyder. De er designet til at ligne rigtige cykler, hvilket skal give barnet motivation og mod til at prøve kræfter med en pedaldreven børnecykel, når tiden kommer. Desuden er risikoen for fald på en løbecykel stærkt begrænset, så længe barnet holder sig på benene.

Når pedalerne dog kommer på, angives kategorierne i tommer. De mindste børnecykler, som henvender sig til alderen 3-6 år, har hjul med størrelsen 12-18”. De kommer ofte med støttehjul, og det er sædvanligvis op til kunden selv, om de skal fastsættes eller ej. Støttehjul er fint til at give barnet selvtillid på cyklen, men bør ikke blive på for længe, da barnet ikke får de samme styreegenskaber.

Større børn, altså ældre end 6 år, vil typisk bruge hjul fra 20” og op, alt efter deres højde. De er oftest egnet til at køre på veje og gader, og er ideelle til kørsel til og fra skole, hvorimod de mindre er bedst til fortov og kørsel på egen vej.