Showing 1–24 of 205 results

Leder du efter en lækker, ny cykel fra det italienske mærke Bianchi? I så fald er du havnet det rette sted. Vi har et bredt udvalg af Bianchi cykler i forskellige prisklasser. Uanset om du er en ihærdig cykelrytter eller bare gerne vil have en luksuriøs kvalitetscykel, så kan du med garanti finde noget indenfor vores sortiment af Bianchi cykler.

Når du vælger en cykel fra Bianchi, så får du masser af kvalitet til prisen. Cyklerne er kendt for deres særlige italienske design, der emmer af eksklusivitet.

Bag om Bianchi Cykler

Bianchi er et gammelt mærke med masser af tradition og passion i bagagen. Manden bag Bianchi Cykler hedder Eduardo Bianchi. Han begyndte at lave cykler tilbage i 1885. Derfor kan deres Cykler bryste sig af at være blandt verdens ældste cykelmærker. Han startede med at have en cykelforretning i Milano, og virksomheden er kun vokset siden. Én af hans kendte modeller hedder Via Nirone 7, og cyklen er opkaldt efter den første Bianchi-butiks adresse i Milano.

Bianchi har altid været på forkant med den teknologiske udvikling. De anvender kun de bedste produktionsmetoder og materialer til at udforme deres kvalitetsprodukter. De er kendt for at være nytænkende, og de falder aldrig tilbage på gamle opskrifter. Optimering er en del af virksomhedens DNA, og de sørger altid for, at deres cykler er blandt de bedste på markedet.

Til racerkøreren og by-cyklisten

Bianchi er især kendt for deres racercykler i god kvalitet. Blandt cykelentusiaster er mærket udbredt, og hvis du ser en racercyklist fræse langs de danske landeveje en sommerdag, er der god sandsynlighed for, at de kører på en cykel fra Bianchi.

Mærket laver dog ikke udelukkende racercykler. Bianchi er også det oplagte valg til cyklisten, som lægger vægt på smukt design og gode materialer. Du kan altså sagtens finde en cykel, som du kan bruge til hverdag eller bykørsel. De laver både streetbikes og mountainbikes, så der noget til enhver smag.

Vi hjælper dig med at finde den perfekte cykel!

Hvis du er i tvivl, om hvilken cykel som matcher dit behov, så frygt ej. Vores dygtige og faglige personale sidder klar til at hjælpe dig, så du finder den optimale cykel til dig. Uanset om du er professionel eller amatør, er der et produkt fra Bianchi cykler, som passer til dig. Du kan læse mere om cyklerne under det enkelte produkt og blive klogere på deres specifikationer.

Tilbud
17.361,00 DKK
Tilbud
19.011,00 DKK
Tilbud
28.649,00 DKK
24.999,00 DKK